Ung företagare: ”Jag säger till alla jag träffar att de ska vara med”

Läs med webReader
Clara Nilsson drev ett litet företag som en hobby när hon såg en annons på Facebook. Den handlade om Ung Drive, en starta-eget-utbildning som i Skåne hålls av Forza Sweden.
– Jag hade inte haft så mycket kött på benen innan, jag visste nästan ingenting om att driva företag, säger Clara Nilsson.

Men förra sommaren förändrades det. Hon sökte in till Ung Drive-utbildningen och kom med. Efter en sommar med sitt företag ”Min kropp äger”, där hon trycker upp tröjor med budskapet, fick hon pris för bästa marknadsföring och en plats i SM för sommarföretagare. Det var inget hon trodde kvällen innan den där första sommardagen på Ung Drive. Läs mer

Om Sandra
God hälsa är en skön konst

Lämna en Kommentar

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.